Onze partners

Met ondersteuning van een vast team van professionele partners hebben we alle disciplines van initiatieffase tot ontwikkeling, bouw en nazorg onder één dak.

Onze diensten richten zich met name op projectontwikkeling, bouw, ruimtelijke ordening, architectuur & stedenbouw, makelaardij en verhuur & beheer.

Project ’t Stoom in Oerle Een project van Vastgoedhuys De Koraal. Het betreft 9 levensloopbestendige woningen met een nostalgische architectuur. Prachtig gelegen aan het park achter de kerk. In opdracht van De Dommel BV en Veldbroek BV heeft Brabants Wonen de ruimtelijke procedure verzorgd. De energiezuinige woningen zijn gerealiseerd door Bouwbedrijf Th. Van Kasteren.
Project Residentie De Veldbloem in Veldhoven-DorpEen project van Vastgoedhuys De Koraal. Dit duurzame bouwplan bestaat uit een ensemble van fraai vormgegeven woningen en appartementen in de duurdere prijsklasse, rond een eigen groen binnenhof. In de villa aan de Dorpstraat bevinden zich 5 luxe appartementen (villalofts) met ruime buitenruimtes. Op het achterterrein liggen twee schitterende levensloopbestendige semibungalows met tuin op het zuiden aan De Gender.
Project Libra in Zonderwijk VeldhovenEen project van Vastgoedhuys De Koraal. Bestaande uit twee blokken van zeven compleet opgeleverde, betaalbare starterswoningen. De woningen zijn energiezuinig en inclusief pv-panelen. De blokken bevatten een verbijzondering van de hoekwoning.