23 december 2019

De bouw van 94 huurappartementen is gestart

De bouw van 94 huurappartementen The Village in Veldhoven is gestart. Het betreft een mooi ensemble van 5 hoogwaardige en duurzame gebouwen bij de noordelijke entree van Veldhoven. Gezien de bouwtijd van ca. 2 jaar is inschrijven nu nog niet mogelijk. Vandaag wel een leuk artikel in het Veldhovens Weekblad:

"Bouw appartementen van start.
Er komt een village in Veldhoven...

Aan beide zijden van de Hertgang, bij de rotonde Meerhovendreef, is de schop nu flink in de grond gezet. Brabants Wonen gaat hier, in samenwerking met Bouwbedrijf Th. van Kasteren vijf appartementsgebouwen realiseren. De bouwplaats wordt nu in orde gemaakt. 

Eind augustus ondertekende wethouder Ad van den Oever de overeenkomst en begin december kon de bouw starten. "Een kwalitatieve uitbreiding van het Veldhovense woningaanbod, waar ik ontzettend blij van word". De wethouder is blij dat de woningmarkt na de crisis weer aantrekt. "In Veldhoven wordt weer gebouwd, en hoe! Veldhoven is een aantrekkelijke gemeente om te wonen en te werken met goede voorzieningen en veel groen. Dat merken we goed; "Veldhoven is in trek - om in te wonen én in te bouwen". 

Veldhovens Weekblad, 23 december 2019

thevillagebouw